Uudet satoosuudet nyt myynnissä nettikaupassa

Uudet omenaosuudet Råbäck gårdin omenatarhassa vuodelle 2016 ovat nyt myynnissä tilan nettikaupassa https://holvi.com/shop/omenapuu/ . Myynnissä on nyt noin 120 uutta osuutta. Yhteen osuuteen ensi vuonna sisältyy 4 sinulle nimetyn puun omenasato syksyllä 2016 kokonaisuudessaan. Uudet osuudet jotka myydän verkkokaupassa ovat puolikkaita osuuksia (2 puuta=20 euroa), joten vähimmäisostos on 2×2 puuta=40 euroa joka samaa tai eri lajiketta , päätät itse. Jos otat useampia lajikkeita hakukerrat voivat lisääntyä. Yhden satosuuden sadoksi on arvioitu keskimäärin noin 15 kg mutta määrä ja laatu voi vaihdella jopa merkittävästi eri vuosien välillä. Kahden satovuoden kokemuksella suosittelemmekin satoriskin ja kypsymisajankohdan hajauttamiseksi että hankit eri lajikkeita. Pyrimme kuitenkin viljelytoimenpiteitä kehittämällä tasaamaan vuosittaista satovaihtelua

Viljelykartta johonka sinun puut ovat merkitty lähetetään sinulle joulukuussa sähköpostitse. Viljelyksessä on neljä herkullista lajiketta, kesälajikkeet Early Geneva ja Nanna jotka kypsyvät elokuun lopulla ja talvilajikkeet Rubinola ja Amorosa jotka kypsyvät lokakuun alussa .

Yhden osuuden hinnalla, 40 euroa, , voit olla mukana pyörittämässä kokonaista omentarhaa ja kehittämässä paikallista hedelmänviljelyä sitoutumalla toimintaan aina vuoden kerrallaan.

Vanhana osuudenomistajana sinulla on aina etuoikeus jatkaa nykyistä osuttasi ostamalla jatkosopimus tilan verkkokaupassa.
Tämän vuoden (2015) osuudenomistajilla määräaika jatkosopimuksen tekemiseksi on 30.11. 2015. Tämän jälkeen mahdollisesti vapautuvat osuudet tulevat joulumyyntiin heti joulukuun alussa.
005

Comments are closed.