Haluatko nauttia omasta omenasadosta myös ensi syksynä? Omenapuuosuus on myös hieno joululahja ystävälle

Kiitos kuluneesta satovuodesta sinulle joka olet ollut osuudenomistajana Råbäck gårdin omenatarhassa 2016. Toivottavasti kulunut vuosi omistajana puutarhassa vastasi odotuksiasi ja olit tyytyväinen omenasatoosi ja toimintaamme.

Satokauden ja omenatarhan syystöiden jälkeen katseemme kohdistuu nyt tulevaaan kasvu- ja satokauteen 2017. Kiitos sinulle joka olet jo jatkanut sopimustasi ensi vuodelle 2017 ja olet mukana kehittämässä paikallista hedelmäntuotantoa kumppaanusmaatalouden ehdoilla. Viljelykartta, josta sinun omenapuiden tarkka sijainti ilmenee, lähetetään tammikuun alussa.

Suunnattu myynti vanhoille osuudenomistajille päättyi 30.10. ja nyt osuudet ovat vapaasti myynnissä omenatarhan verkkokaupassa https://holvi.com/shop/omenapuu/ . Mikäli et ole vielä ole ehtinyt tai olet unohtanut uusia sopimuksesi tulevalle vuodelle niin voit tehdä sen helposti verkkokaupan kautta.

Palaute puutarhan toimintamallista on ollut positiivista ja kannustavaa. Ilman sinua ja muita sitoutuneita osuudenomistajia tämän tyyppinen pienimuotoinen tuotanto ei kuitenkaan olisi mahdollista. Omenatarhan puolesta teemme kaikkemme, vaikka toimimme luonnon ehdoilla, että olisit tyytyväinen myös jatkossa. Omenatarha on nyt toiminut vuodesta 2013 ja kolmen satovuoden perusteella sadon odotusmäärä on pääasiassa täyttynyt joka vuosi, vaikka vaihtelua tietenkiin esiintyy eri laijkkeiden ja vuosien välillä.

Tulevana vuonna osuuksien määrä kasvaa lopulliseen määränsä, noin 500 osuuttaa (yksi osuus= kahden puun sato ). Puutarhalle tämä on näytön paikka toimintamallin toimivuudesta, koska tietääksemme Suomessa ei ole mitään vastaavanlaista, näin laajaa sopimuspohjaiseen suoramyyntiin perustuvaa toimintaa.

Jos kaikki osuudet myydän ensi vuodelle omenatarha on ”täynnä” joten seuraavana vuonna 2018 uusia osuuksia tulee myyntiin vain siinä tapauksessa että joku nykyisistä omistajista ei uusi sopimustaan. Vuodelle 2017 on noin 250 uutta osuutta. Jos haluat edistää omenatarhan menestymistä ja toimintakonseptia tulevalle vuodelle 2017, voit tehdä sen esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

1) Voit jakaa omenatarhan verkkokaupan linkkiä https://holvi.com/shop/omenapuu/
2) Voit jakaa tietoa omenatarhasta Råbäck gård esim Facebookin kautaa https://www.facebook.com/R%C3%A5b%C3%A4ck-g%C3%A5rd-160386640823197/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf
3) Osta omenapuuosuus ystävälle joululahjaksi, muista laittaa oma s-postiosoite tässä vaiheessa (sinulle tulee ostokuitti) ja lähetä minulle ystäväsi yhteystiedot osoitteeseen rikard@rabackgard.fi niin muutan yhteystiedot ja hän saa viljelykartan joka lähetetään tammikuun alussa kaikille osuudenomistajille. Siitä ilmenee hänen puidensa tarkka sijainti puutarhassa. Jos haluat tehdä lahjakortin niin voin lähettää omenatarhan logon sinulle s-postitse.

Comments are closed.